Klantenservice
030 - 2294590
Gratis verzending vanaf €70,00
binnen heel Nederland
Veilig betalen via SSL
bevelligde verbinding
Winkelmandje 0 item(s) - Totaal: € 0.00 Mandje    Kassa

Categories

  • Dienbladen
  • Keukendoeken&Schorten

Over ons/gegevens

In 1998 zijn wij met onze winkel in artikelen voor de sfeervol gedekte tafel begonnen. Later hebben wij ook meubelen, lampen, keukentextiel, cadeauartikelen, modeaccessoires en damesmode aan ons assortiment toegevoegd. In onze kleine, maar gezellige typisch Franse winkel, vindt u een groot aanbod van bekende, exclusieve merken. Naast deze merken hebben wij steeds weer nieuwe artikelen die wij zelf in Frankrijk hebben weten in te kopen. Vaak zijn wij dan de enige winkel in Nederland die deze artikelen verkoopt.
Het doet ons plezier om al onze klanten een goed en eerlijk advies te geven.
Wij helpen u ook graag bij het samenstellen van uw huwelijks- of cadeaulijst.
De winkel ‘Aux Couleurs du Temps’ bevindt zich in Bilthoven, een leuk plaatsje tussen Utrecht en Amersfoort. Hier kan u gemakkelijk en gratis parkeren of met het openbaar vervoer komen.
Eind 2007 hebben wij besloten onze activiteiten uit te breiden door middel van een webwinkel. In mei 2008 is deze webwinkel onder de naam ‘auxtemps.com’ van start gegaan.
In 2012 hebben wij de webwinkel chrisby.com gelanceerd. Deze website is nu de digitale winkel van Aux Couleurs du Temps. Hier vindt u een gedeelte van ons assortiment dat wij via de webwinkel willen en kunnen verkopen. In de winkel in Bilthoven hebben wij een uitgebreider assortiment. Komt u daarom zelf eens een kijkje nemen in de winkel! Vindt u op chrisby.com niet het artikel dat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht hebben wij dit artikel wel in de winkel, of kunnen wij het voor u bestellen!
De website auxtemps.com zal voornamelijk de ins- en outs van de winkel in Bilthoven geven en is als het ware een virtuele etalage van Aux Couleurs du Temps.

 

Gegeven Website:
info@chrisby.com
http://www.chrisby.com

Gegevens Winkel:
Aux Couleurs du Temps
Julianalaan 28/A
3722 GR Bilthoven
030 2294590

info@auxtemps.com
http://www.auxtemps.com/

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 uur tot 17.00 uur.

KvK gegevens:
Aux Couleurs Du Temps
KvK-nummer: 30147427 0000
Hoofdvestiging 

BTW-nummer:
NL806531800B01

Aanmelden/Registreren


Strength indicator
Hint: Your password should be at least seven characters long. To make it stronger, use upper and lower case letters, numbers and symbols like ! " ? $ % ^ & ).

captcha image

A password will be e-mailed to you.

Favoriete merken bij Chrisby.com
Gien-serviezen Emma Bridgewater